IMG_9844.HEIC

Lilly's Lunchbox

Elke box bevat 1 á 2 tussendoortjes, een lunch en drinken. Voldoende om de (school/werk)dag door te komen. 

LEVERING

De gevulde lunchboxen worden dagelijks vers aangeleverd op school, op kantoor of thuis.
Dat betekent ’s morgens niet meer haasten om snel je/de lunch te bereiden maar even heerlijk genieten van de extra tijd.

DOGGY BAG

Voor wie de lunchbox niet geheel op krijgt leveren wij de zogeheten ‘doggy bag’ zodat zij de lunch mee naar huis kunnen nemen. 

CATERING
Naast onze abonnementen bieden wij ook cateringservice aan.

Duurzaam ondernemen

LILLY'S ACADEMY

Wij bieden werkplaatsen aan, aan mensen met een beperkingen en/of laag leerniveau welke (intensieve) begeleiding nodig hebben of mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Wij bieden hun dagbesteding waarbij we ook bijdragen aan de ontwikkeling, met als doel uitstromen naar betaald werk. We bieden intensieve begeleiding maar ook cursussen zoals HACCP, voedselveiligheid, gastvrouw- of heer, waar zij de rest van hun leven iets aan hebben. Wij leren hoe ze om moeten gaan met voedsel maar ook met mensen. 

DUURZAAM ONDERNEMEN

Lilly’s Lunchbox onderneemt duurzaam door gebruik te maken van e-bikes voor de bezorging van de lunchboxen. Dit is een milieubewuste keuze.

De e-bikes van Urban Arrow hebben een laadvermogen van een auto, zijn kenbaar, schoon, veilig en snel.

Daarnaast werken wij met Mepal Bento herbruikbare lunchboxen en drinkflessen. De lege lunchboxen en drinkflessen worden dagelijks opgehaald en reinigen wij, om de volgende dag te voorzien van verse lunch.

Wij scheiden afval, dat wij genereren tijdens het bereiden van de lunch.

Wij zullen zo bewust mogelijk inkopen om verspilling tegen te gaan. Mocht er onverhoopt toch producten overblijven dan schenken wij die aan mensen die dit goed kunnen gebruiken.